Skip to content

Hi! Ik ben Stephany

En het is mijn missie om drukke ondernemende moeders te helpen met planning, online tools en website design en onderhoud, zodat zij meer tijd terugkrijgen voor de leuke dingen in het leven.

Als werkende moeder begrijp ik heel goed dat het combineren van een gezin en het runnen van een bedrijf enorm veel tijd kost en soms ook erg lastig kan zijn. Je hebt immers voor meer vrijheid gekozen door te gaan ondernemen, maar in de praktijk ben je hier zo veel tijd mee bezig dat werk en privé in elkaar overloopt. Hierdoor gaat het ondernemerschap vaak tegenzitten en vraag je je vaak genoeg af waar je aan bent begonnen.

Door samen kritisch naar jouw planning te kijken en door het inzetten van (online) tools, kun je al heel snel weer tijd terugwinnen. Hierdoor houd je meer tijd over voor de leuke en belangrijke dingen in het leven. Voor jouw gezin en ook van het ondernemerschap. Wil je weten hoe? Neem dan contact met mij op of plan een kennismakingsgesprek in.

“Sometimes later becomes never. Do it now…”

Leuke weetjes

Supertrotse mama van een dochter (12) en zoon (9) en al lang & gelukkig samen met Marco.

In de zomervakantie vertoef ik graag met mijn gezin in een sta-caravan op een Franse camping – loooove the Franse supermarchés met al hun kazen, droge worsten en wijn – maar geniet net zo graag van stedentripjes met manlief of vriendinnen. En dan is het eiland Texel of de stad Barcelona wel mijn all-time-favorite.

Ik heb een ongezonde obsessie voor planners en pennen (want daar kun je nooit genoeg van hebben…) En ooit hoop ik mijn eigen stationery lijn te hebben. Daarnaast ben ik wekelijks in de dansstudio te vinden en probeer ik tussendoor nog fit te blijven dankzij een sport-app.

Ik ben zeker geen knutsel-, speeltuin- of bakmama, maar vind het heerlijk om met de kids popcorn te bakken en tekenfilms te kijken. En mijn ideale date-night is met manlief een leuke film kijken (Netflix, Disney+ of Amazon Prime) en als het kan dan op de bank met een bucket hotwings van de KFC én een beker Haagen Dasz Macademia Nut Brittle.

Over mij

Volg mij

En wil je weten wat mij verder dagelijks bezighoud, dan kun je mij volgen op Instagram.

instagram-feed