Skip to content

Online Business Manager

Voor moeders die willen ondernemen
zonder concessies te doen aan kostbare gezinstijd. 

Hi, ik ben Stephany

Regeltante pur sang met een lichte obsessie voor online tools

Regelen doe ik graag en heb ik jaren mogen doen in het bedrijfsleven. Tot ik in 2015 tegen een burn-out liep en daarna meer tijd wilde hebben voor mijzelf en mijn gezin. Het was voor mij dan ook niet meer dan logisch dat ik als freelance virtual assistant en online business manager mijn regel-skills zou inzetten om ondernemende moeders te ondersteunen. 

En waarom moeders? Ik ben namelijk van mening dat elke moeder in staat moet zijn haar passies na te streven en een succesvolle onderneming te runnen, terwijl ze tegelijkertijd volop geniet van de kostbare momenten met haar gezin.

Waar kan ik jou bij helpen?

stephanysetoe - laptop
online tools

Kickstart mijn bedrijf

Je bent begonnen met ondernemen en merkt dat er nog veel meer bij komt kijken: administratie, social media, landingspagina’s… Maar het opzetten en leren kost jou enorm veel tijd. Met een kickstartpakket help ik je met opstarten, zodat jij daarna gelijk en zelf aan de slag kan gaan.

stephanysetoe - thee en horloge
Business scan

Meer vrije tijd

Je bent enorm veel tijd kwijt aan werkzaamheden die belangrijk zijn, maar jou alleen maar veel tijd kosten. Met een Business Scan nemen we jouw bedrijf en werkzaamheden onder de loep en kijken we waar je tijd kunt besparen door efficienter te werken met online tools.

stephanysetoe - achter bureau
online business manager

Focus op mijn bedrjf

Jij bent toe aan de volgende stap in jouw bedrijf en gunt jezelf een online business manager. Een die niet alleen met jou meedenkt hoe jij het beste uit jezelf en jouw bedrijf kan halen, maar ook een die jouw werkzaamheden bij jou weghaalt, waardoor jij meer tijd hebt voor jezelf, jouw bedrijf of gezin!

Online koffie

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn?

Deze klanten gingen jou voor

Green Central
0 tot 23
Luid en Duidelijk Logopedie
Home
Daan Timmerman
Mel Wagijo
Home
Home
Nieuwsbrief

Wil je meer tips, tricks en tools over productiviteit ontvangen?